Waarneembemiddeling.nl

BIG-controle van uw (waarnemend) huisartsen

Volgens het BIG-register hebben ruim 250 zorgverleners de afgelopen jaren een maatregel of een bevel opgelegd gekregen. Een deel daarvan is geschorst of niet meer bevoegd om het beroep uit te oefenen. Belangrijk dus om de BIG van (waarnemend) huisartsen te controleren. Niet alleen bij de nieuwe waarnemers die op de huisartsenpost komen werken, maar ook van de geaccepteerde en gevestigde huisartsen. Wij raden aan om dit regelmatig te doen!

Dat kan bij Waarneembemiddeling.nl op twee verschillende manieren: zelf doen of uitbesteden aan BKV. In dat laatste geval worden de BIG-nummers iedere 24 uur gecontroleerd!

Zelf de BIG controleren

Via Waarneembemiddeling.nl kun je zelf heel eenvoudig controleren of de waarnemers op de huisartsenpost een aantekening hebben in het BIG-register. In onze online kennisbank lees je hoe je zelf de BIG-controle kunt uitvoeren.

Wij controleren elke dag de BIG

Het controleren van alle BIG-nummers van waarnemend en gevestigde huisartsen is een tijdrovende klus! Wij kunnen dit ook voor je doen. Elke 24 uur! Je hebt er geen omkijken meer naar en krijgt vanzelf bericht als er iets niet klopt.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Astrid Beijnon via a.beijnon@bkvgroup.eu of Eveline van den Bos via e.vandenbos@bkvgroup.eu of bel +31 888 – 22 55 88.

E-mail icon Stel een vraag