Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

24/7 huisartsenzorg bereikbaar in alle regio’s zonder dat reisafstanden groter worden?

Arts in Beeld is een dienst voor BIG geregistreerde huisartsen die het mogelijk maakt om via beeldverbinding contact te hebben met patiënten uit heel Nederland. Hiermee kan iedere huisarts zijn of haar collega’s ondersteunen op afstand: een oplossing voor de toenemende problemen van bereikbaarheid en overbelasting van huisartsen en huisartsenposten in de krimpregio’s, anticipeerregio’s en krimpwijken.
Heb jij interesse?
BKV komt graag in contact met huisartsen die willen werken met deze app. Gewoon thuis met je laptop, tablet of telefoon. Overdag, ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend of tijdens een rustige nachtdienst of achterwachtdienst. Er staat een financiële vergoeding per consult tegenover. Je werkt via beeldverbinding en komt in contact met patiënten uit heel Nederland. De app biedt je de mogelijkheid om een recept uit te schrijven, een doorverwijzing te doen en rechtstreeks verbinding te krijgen met de regionale ambulancedienst. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent om een contactvraag aan te nemen.
Ben je nieuwsgierig naar werken met deze vernieuwende technologie? Lizeke de Clerck was aanwezig bij de officiele lancering van de app ‘Arts in Beeld’.
Neem contact met haar op via l.declerck@bkvgroup.eu of bel +31 888 – 22 55 88.

 

E-mail icon Stel een vraag