Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

BIG-nummer automatisch op je facturen naar opdrachtgevers

Alle BIG-geregistreerde zorgverleners zijn per 1 april 2019 verplicht hun BIG-nummer actief bekend te maken. Je vermeldt het nummer op alle plekken waar je beroepsmatig je naam en beroep bekend maakt. Bijvoorbeeld:

  • website(s) en andere digitale media;
  • briefpapier en e-mail ondertekening;
  • facturen;
  • op bordjes in wachtkamers van praktijken waar de naam van de BIG-geregistreerde zorgverlener wordt vermeld.

BIG-nummer op facturen die je via Waarneembemiddeling.nl verstuurt

Waarnemend huisartsen versturen via ons platform facturen naar hun opdrachtgevers. Ook op deze facturen moet vanaf 1 april 2019 een BIG-nummer getoond worden. Wij zorgen ervoor dat dat automatisch vermeld wordt net als jouw naam en adresgegevens, KvK-nummer, btw-nummer, bankgegevens en bedrijfsgegevens. Zo weet je zeker dat jouw facturen altijd aan de wettelijke eisen voldoen.

Online factureren via Waarneembemiddeling.nl

Ben jij nog niet bekend met het online factureren? Je kunt via ons platform online facturen opstellen en vervolgens versturen naar je opdrachtgever. Grote voordeel is dat de meeste gegevens al vooraf zijn ingevuld en dat de factuur altijd voldoet aan de wettelijke eisen. Een factuur sturen wanneer de vacature of dienst buiten Waarneembemiddeling.nl om is ingevuld, is óók mogelijk. Vervolgens kun je online beheren welke facturen al zijn betaald, welke nog niet en kun je direct een betalingsherinnering versturen. Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk! Wil je gebruik maken van het online factureren? Sluit een lidmaatschap af en ga direct aan de slag!

 

Meer lezen over onze online factureermodule

Meestgestelde vragen over het online factureren

Meer informatie over deze wetswijziging

BIG-nummer automatisch op je facturen naar opdrachtgevers
E-mail icon Stel een vraag