Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Corona-update: bericht van Waarneembemiddeling.nl

Wij begeven ons middenin het zorglandschap. Dit doen wij vanuit ons hart. Wij geven om de zorg. Net als jij. We zijn trots op de vele zorgprofessionals die zich tijdens deze crisissituatie inzetten om Nederland en daarbuiten beter te maken. Onze gedachten gaan deze dagen in eerste instantie naar al de mensen in de zorg die op vandaag met een onwezenlijke en ongeziene realiteit moeten omgaan. Niet alleen de mensen op de werkvloer, maar ook al diegenen die hen zo goed mogelijk proberen te omkaderen én vooral ondertussen de dagelijkse werking proberen recht te houden.

Als semi-commercieel bedrijf willen wij ons inspannen tijdens de huidige situatie waarin het coronavirus zich snel verspreid. Ons standpunt is dat wij zorg willen faciliteren daar waar het kan. Al ruim twintig jaar ondersteunen wij professionals in de huisartsenzorg via ons online platform zodat zij elkaar rechtstreeks (zonder bemiddelaar) vinden als het gaat om (tijdelijk) werk vinden en / of collega’s vinden voor vacatures. Alles zo ingericht dat jij zo min mogelijk tijd aan dit soort zaken kwijt bent. Zodat jij je vooral kunt richten op de continuïteit en kwaliteit van de zorg. Ook nu in deze tijden van crisis, ligt daar onze prioriteit.

En daarom vragen wij jou als zorgprofessional: ben jij extra uren inzetbaar om (bij collega-instellingen) bij te springen? Of ben je juist op zoek naar een collega, die je komt helpen in deze drukke tijden? Maak een account aan en reageer direct op een oproep van een collega of zorginstelling, die jouw inzet hard nodig heeft! Of plaats je oproep gratis op ons platform.

Voor meer informatie over actuele ontwikkelingen en richtlijnen voor huisartsen verwijzen wij graag naar de informatiepagina die door LHV op is gezet.

Corona update Waarneembemiddeling.nl
E-mail icon Stel een vraag