Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Doe mee met de Tarievenmonitor 2022

Al jarenlang is de Tarievenmonitor een vaste traditie onder huisartsen. Ieder jaar onderzoeken wij welk bedrag waarnemers gemiddeld in rekening brengen voor anw-diensten en praktijkwaarnemingen en welk bedrag praktijkhouders gemiddeld betalen voor dezelfde waarnemingen.

Wij vragen je om een korte online enquête in te vullen. Wat zijn de gemiddelde uurtarieven voor praktijkwaarnemingen en anw-diensten, die je als waarnemer in rekening brengt of die je als opdrachtgever betaalt? Het resultaat is een tarievenlandkaart, die ieder jaar kan verschuiven. Doe je dit jaar ook weer mee? De enquête duurt slechts één minuut.

Vul hier de enquête in

Waarom zou ik meedoen?
Om een evenwichtig beeld te krijgen is het van belang dat zoveel mogelijk (waarnemend) huisartsen deelnemen aan de Tarievenmonitor.

Kan de Tarievenmonitor gezien worden als een referentietarief?
Nee. De monitor biedt uitsluitend meer transparantie in wat er in de markt gevraagd en betaald wordt, maar wil op geen enkele wijze richtinggevend zijn. De uitkomsten zijn gemiddelde waarden. Huisartsen kunnen zich niet beroepen op de Tarievenmonitor.

Wil je graag de resultaten van de enquête in jouw mailbox ontvangen?
In dat geval ontvangen we graag jouw e-mailadres, zodat we de Whitepaper aan je kunnen toesturen. Met een full membership op Waarneembemiddeling.nl, kun je de resultaten van de Tarievenmonitor altijd inzien.

WB tarievenmonitor geldboom 20 jes en groen cirkel uitgelichte afbee
E-mail icon Stel een vraag