Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Een baan als huisarts in Noorwegen?

Je carrière voortzetten in een land met veel rust, ruimte en natuur? Naast het feit dat de gezondheidszorg in Noorwegen op een zeer hoog peil staat, wordt de balans tussen werk en privé voor mensen die hier in de zorg werken als beter ervaren. Dat heeft zowel met factoren op het werk zelf te maken, maar ook met de inrichting van de Noorse samenleving. Zo genieten bewoners in Noorwegen van gratis onderwijs, gesubsidieerde gezondheidszorg en het prachtige landschap!
Je kunt op drie manieren deze functie vervullen:
• Als waarnemer. Je gaat op oproepbasis naar Noorwegen om te waarnemen. Je reis een accommodatie wordt iedere keer betaald door de werkgever. Op deze manier krijgt je de mogelijkheid om te reizen binnen het land en meerdere plekken van Noorwegen te ontdekken.
• Als vaste waarnemer voor een periode van zes maanden. Ideaal wanneer je nog twijfelt over een definitieve emigratie. Op deze manier kun je kennismaken met het land.
• Je start direct met een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd. Zo heb je stabiliteit en krijg je de kans je verder te ontwikkelen als arts.
Begeleiding gedurende het hele proces
Na een eerste oriënterend gesprek met BKV, stellen wij je voor bij onze partner in Noorwegen Dignus Medical. Ze brengen je in contact met de juiste werkgever in Noorwegen. Als je nog geen kennis hebt van de Noorse taal, kan er een taalopleiding geregeld worden. B2 niveau is het vereiste taalniveau om in aanmerking te komen voor een werkvergunning. BKV en Dignus Medical begeleiden je gedurende het hele proces en ondersteunen ook je hele familie tijdens de emigratie.
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 888 – 22 55 88 of info@waarneembemiddeling.nl

E-mail icon Stel een vraag