Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Er waait een frisse wind door dit Friese gezondheidscentrum

Als huisarts écht huisarts zijn: bij Arts en Zorg kun je je concentreren op de gezondheid van je patiënten
De ondersteuning die je hier krijgt, geeft je veel ‘lucht’ in je werk als huisarts. Je wordt ontzorgd op het gebied van financiën, administratie en bedrijfsvoering. Een goed en solide assistententeam staat voor je klaar. Arts en Zorg streeft naar digitale innovatie door ondersteunende systemen, hierdoor is er voldoende tijd voor de hoogcomplexe zorg.

De koers van Arts en Zorg
Bij Arts en Zorg wordt gekozen voor een alternatieve koers. Hier werken ondernemers die niet altijd afhankelijk willen zijn van anderen. Zo zijn er onderscheidende afspraken met zorgverzekeraars. Zij richten zich niet op productie, maar meer op de resultaten die met de medische interventies worden bereikt.
In het dynamische gezondheidscentrum in Huizemerpoort in Leeuwarden is plaats voor een nieuwe huisarts. Het is één van de locaties van de landelijke organisatie Arts en Zorg. Verspreid over het land bieden zeshonderd collega’s vernieuwende, klantgerichte geïntegreerde eerstelijnszorg. Jouw nieuwe collega Heleen Peek, coördinerend doktersassistent, vertelt daarover:
“Onderdeel zijn van een grote organisatie biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Het zorgt voor duidelijkheid en gelijkwaardigheid. De goed geregelde taakdelegatie binnen Arts en Zorg maakt dat jij wordt ontlast van andere taken zodat je je volledig kunt focussen op de patiënt.”

Bij Arts en Zorg Leeuwarden kan de patiënt terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder zit in het pand een apotheek en faciliteiten voor o.a. diëtetiek, fysiotherapie en logopedie.
Er wordt veel energie gestoken in vernieuwing en digitale innovaties die de patiënt behulpzaam zijn. Ook de ontwikkeling van de interne organisatie krijgt veel aandacht. In 2016 is een transformatie gestart van een managementhiërarchie naar zelforganiserende teams.

Leeuwarden
Waarnemend huisarts Ilbegi: “Leeuwarden is gemoedelijk, in de periferie. Met de bijbehorende kenmerken van een grote stad zoals achterstandswijken en de aanwezigheid van mensen met verschillende etnisch-culturele achtergronden”.
Wat Ilbegi aanspreekt is dat Arts en Zorg de zorg toegankelijk houdt voor de laagste klassen. Hij merkt dat er in het Noorden veel verslavingsproblematiek en armoede is en daar wil hij graag iets in betekenen.
De Friese taal is zeker geen vereiste in Leeuwarden. De artsen die zelf niet uit Friesland komen, ervaren nooit een taalbarrière.
Team Arts en Zorg Leeuwarden
Het team in Leeuwarden is goed opgezet. De sfeer in het team wordt door hem als relaxed ervaren. De tekst op de koelkast zegt genoeg!

Dit is de vacature van huisarts die ik zoek en nu?
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de vacature van huisarts? Monique Eland, Managing Consultant bij BKV, gaat graag met je in gesprek. Ze is bereikbaar op telefoonnummer + 31 888 – 22 55 88. Direct contact opnemen met Arts en Zorg is ook mogelijk. Hiervoor kun je contact opnemen met Michel Mers, regiomanager, via mmers@artsenzorg.nl of +31 6 – 12 99 93 92.
Ook kun je een dag meekijken en kennismaken in het gezondheidscentrum in Leeuwarden.
Je kunt reageren tot en met 1 december 2018. BKV neemt alle sollicitaties exclusief in behandeling en maakt een eerste selectie.

E-mail icon Stel een vraag