Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

InterShift HAP en Waarneembemiddeling.nl gekoppeld: plaats je anw-diensten direct door!

Waarneembemiddeling.nl en InterShift bundelen hun krachten.  Het resultaat: jij kunt direct vanuit InterShift HAP een anw-dienst publiceren op Waarneembemiddeling.nl. Dat is handig, kost je minder tijd en zorgt ervoor dat je nooit meer per ongeluk een oude dienstcode gebruikt. Gepubliceerde opdrachten op Waarneembemiddeling.nl zijn inzichtelijk voor alle waarnemend huisartsen. Jouw bereik is dus vele malen groter dan alleen de geaccepteerde waarnemers die in Intershift HAP staan!

Hoe het werkt?

  • Met slechts één druk op de knop ‘publiceer op Waarneembemiddeling.nl’ worden de dienstgegevens vanuit InterShift HAP overgenomen op ons platform.
  • Is de dienst eenmaal verkocht? Dan zorgt de afhandeling op Waarneembemiddeling.nl ervoor dat de wijziging wordt verwerkt in het rooster in Intershift HAP.

 

Waarneembemiddeling.nl: de kortste route om elkaar te vinden en om de gehele administratie rondom overeenkomsten en facturatie digitaal met elkaar te organiseren. Kies voor volledige ontzorging ten aanzien van dossiervorming rondom waarnemers, Wkkgz en Wet DBA!

E-mail icon Stel een vraag