Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Huisartsen in Groningen en Drenthe gezocht voor talentklas basisartsen

Binnenkort start BKV in samenwerking met diverse zorginstellingen de talentklas voor basisartsen in de regio Groningen/Drenthe. Later dit jaar staat de talentklas in Noord-Brabant op de agenda. Met deze trajecten willen we talenten aantrekken en behouden voor de regio. Jonge basisartsen die vanaf het begin de regionale samenwerking tussen de 1e en de 2e lijn ervaren en beleven. Met als doel de zorg voor hun cliënten/patiënten zo optimaal vanuit de 1e en 2e lijnervaring in te zetten en efficiënt door te verwijzen door middel van opgedaan netwerk, inzicht en ervaring.
Daar hebben we betrokken huisartspraktijken voor nodig!
De basisartsen gaan twee jaar lang als anios werken binnen de ouderengeneeskunde en verstandelijk gehandicaptenzorg en daarnaast meelopen in de huisartsgeneeskunde. Als huisarts word je gevraagd om de artsen tijdens deze meeloopdagen een inhoudelijk interessante ervaring op te laten doen. Uiteraard in samenspraak, want het moet voor beide partijen iets opleveren.
Deelnemende zorginstellingen zijn Meander Zorggroep, De Trans, Icare en Vanboeijen. We zoeken innovatieve huisartsen die hierin willen participeren. Ben je geïnteresseerd om meer te weten? Neem contact op met Eveline van den Bos, senior consultant via e.vandenbos@bkvgroup.eu of 06-34554752

E-mail icon Stel een vraag