Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Je kunt weer meedoen met de Tarievenmonitor

De afgelopen jaren heerst er een duidelijke behoefte aan transparantie in de waarneemmarkt. Daarom onderzoeken wij ook dit jaar weer welk bedrag waarnemers gemiddeld in rekening brengen voor ANW-diensten en praktijkwaarnemingen en welk bedrag praktijkhouders gemiddeld betalen voor dezelfde waarnemingen. Het resultaat wordt uitgegeven in een tarievenlandkaart, die ieder jaar kan verschuiven.

Tarievenmonitor 2018

Om een evenwichtig beeld te krijgen is het van belang dat zoveel mogelijk huisartsen deelnemen aan de Tarievenmonitor. Wil je ook meedoen? Klik hier om naar de enquête te gaan.

Uitslag tarievenmonitor

De uitslag biedt uitsluitend meer transparantie in wat er in de markt gevraagd en betaald wordt, maar wil op geen enkele wijze richtinggevend zijn. De uitkomsten zijn gemiddelde waarden en zeggen daarmee weinig over wat in de onderhandeling tussen twee zelfstandige professionals (huisartsen en waarnemer) in regio X een redelijk uurtarief is. Zowel huisartsen als waarnemers kunnen zich niet beroepen op de Tarievenmonitor.
Op 7 april kun je de uitslag van de Tarievenmonitor ophalen in onze stand op de Huisartsbeurs. Uiteraard publiceren we de uitslagen ook op onze website.
Ben je benieuwd naar de uitslag van de tarievenmonitor van de voorafgaande jaren?
DE ENQUETE IS INMIDDELS GESLOTEN

E-mail icon Stel een vraag