Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

InterShift: Bekend van de huisartsenpost, nu ook geschikt voor uw huisartsenpraktijk

Waarom InterShift PRAKTIJK voor uw huisartsenpraktijk?
Al meer dan tien jaar maken de Nederlandse huisartsenposten gebruik van InterShift om hun huisartsen en personeel professioneel in te plannen. De laatste jaren neemt de complexiteit voor huisartsenpraktijken enorm toe door veranderende eisen van patiënten, zorgverzekeraars en wetgeving, toegenomen werkdruk en schaalgrootte van de huisartsenpraktijk en een meer flexibelere inzet van de medewerkers.

Waar in het verleden nog gebruik gemaakt kon worden van spreadsheets hebben huisartsenpraktijken nu behoefte aan professionele planningsmogelijkheden en urenregistratie. Maar spreadsheets zijn ‘gratis’ en planningspakketten zijn economisch niet altijd te verantwoorden. Tot nu want InterShift introduceert InterShift PRAKTIJK, de simpele oplossing
voor personeelsplanning.

Voordelen InterShift PRAKTIJK

  • Tijds- en kostenbesparing
  • Fouten worden voorkomen
  • Het roosteren gebeurt online
  • Medewerkers zijn zelf verantwoordelijk

 

Lisette Weis – Kersten – administratief medewerkster – Kern Huisartsenraktijk – Duiven:
““Voorheen roosterde ik met behulp van Excel spread sheets die ik e-mailde naar alle collega’s en aan de muur van de praktijk hing. Door de InterShift applicatie te gebruiken bespaar ik wekelijks uren aan tijd, ontstaan er eigenlijk geen fouten meer en kan iedereen online altijd de laatste versie raadplegen.”

Heeft u interesse om te zien wat InterShift PRAKTIJK voor uw praktijk kan betekenen?
Graag maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demonstratie van InterShift PRAKTIJK. Tijdens dit gesprek kunnen wij de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken. Neem contact op met Lisanne Baars via 055-7630440 of lisanne@intershift.nl.

Maak kennis met InterShift PRAKTIJK
E-mail icon Stel een vraag