Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Meer informatie over het afscheid van onze abonnementen

Waarneembemiddeling.nl verandert! Om met de recente en toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt mee te bewegen, ondergaat het platform de komende tijd een grote transformatie. Het platform blijft door huisartsen voor huisartsen. Hierbij onze vijfde update!

Afscheid abonnementen
Vorige maand hebben we je verteld dat we vanaf 11 januari niet langer werken met abonnementen voor waarnemers. Dit betekent dat iedereen met een gratis account op Waarneembemiddeling.nl vanaf 11 januari 2019 het volgende kan:
• zoeken naar en reageren op anw-diensten, korte waarnemingen, lange waarnemingen, hidha-vacatures en praktijkovernames;
• het verkopen / ruilen van anw-diensten;
• acceptatie aanvragen bij bijna alle huisartsenposten;
• het uploaden van documenten zoals een certificaat of cv;
• het inzien van je online dossier bij huisartsenposten.

Lidmaatschappen
Náást alle bovenstaande gratis mogelijkheden op Waarneembemiddeling.nl kun je tegen een betaling van 83,50 euro een lidmaatschap afsluiten. Met dit lidmaatschap kun je:
• Een jaar lang onbeperkt vacatures voor korte waarnemingen plaatsen. Voorheen kostte het plaatsen van een korte waarneming 78,- euro per plaatsing en straks kun je voor 83,50 euro een jaar lang onbeperkt korte waarnemingen plaatsen. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, want na je eerste plaatsing heb je de rest van het jaar geen kosten meer!
• Online overeenkomsten met andere huisartsen ondertekenen in plaats van overeenkomsten printen, ondertekenen, inscannen of per post versturen.
• Gebruik maken van onze online factureermodule waarmee je online facturen opstelt, verstuurt en beheert. Handig want de meeste gegevens zijn vooraf al ingevuld, dat betekent een tijdswinst van zo’n vijftig procent.
Vacatures, praktijkovername en lange waarnemingen

Ben je op zoek naar een praktijkopvolger of een hidha? Heb je een vacature voor een lange praktijkwaarneming? Of ben je op zoek naar een doktersassistent, praktijkondersteuner of praktijkmanager? Dan betaal je een eenmalig tarief per vacature. Het aanbieden van anw-diensten blijft gewoon gratis.

E-mail icon Stel een vraag