Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Meer zijn dan huisarts alleen

In de vorige nieuwsbrief van mei 2021 hebben wij gevraagd om jullie mening betreft het werken in een ander vakgebied dan de eerstelijnszorg. Naar aanleiding van de ontvangen reacties, is ons opgevallen dat hier zeker belangstelling voor is. De meesten gaven aan interesse te hebben om het huidige werk als huisarts te combineren met het werken binnen een ander vakgebied. Deze interesse komt dan vooral voort uit een behoefte van een betere werk/privé balans en inhoudelijke overweging.

Ben jij een huisarts die zijn huidige werk binnen de eerstelijnszorg wil combineren met het werken binnen een ander vakgebied, of wil je een volledige overstap maken? Dan luisteren wij al te graag naar hoe wij jouw wensen kunnen verwezenlijken. Zo kun je bijvoorbeeld in het weekend flexibele bereikbaarheidsdiensten draaien in de ouderengeneeskunde. In deze pool ben jij als huisarts oproepbaar voor calamiteiten en ben je de voorwacht van de specialist ouderengeneeskunde. De voordelen? Wij zetten deze op een rijtje.

1. Andere omgeving, andere zorgprofessionals
In ieder verpleeghuis heerst een andere cultuur en sfeer. Door met verschillende opdrachten bezig te zijn, ontdek je welke normen en waarden binnen de ouderenzorg het beste bij jou passen. Werken in de ouderengeneeskunde is goed te combineren met werken in een huisartspraktijk. Je werkt in een multidisciplinair team. Wederzijdse kennisdeling tussen jou en andere zorgprofessionals maken deze samenwerking efficiënt en dragen bij aan de kwaliteit van de zorg.

2. Anw-diensten vanuit huis
Als je binnen dertig minuten op locatie aanwezig kunt zijn, is het mogelijk de bereikbaarheidsdiensten vanuit huis te doen. Er is altijd een specialist ouderengeneeskunde in de achterwacht bereikbaar. Wanneer je daadwerkelijk op pad gaat, ontvang je naast je bereikbaarheidsloon een uurloon. Dit is een bovengemiddeld salaris per uur tijdens diensten.

3. Verdieping medische expertise
Je krijgt een kans om ervaring op te doen binnen een ander vakgebied dan de huisartsengeneeskunde. Je neemt elke keer een kijkje in een andere keuken en neemt deze ervaring mee in jouw werk als huisarts. Onder andere collegiaal overleg en intervisie verrijken jouw kennis met betrekking tot de doelgroep ouderen.

4. Flexibele mogelijkheden met anw-diensten
Zelf aangeven hoeveel uur per week je werkt, op welke dagen en in welke periode? Dat kan allemaal! Daarnaast biedt BKV jou ook de mogelijkheid om losse diensten te draaien wanneer het jou uitkomt. Dit is goed te combineren met werkzaamheden zoals andere opdrachten. Zo behoud je de regie over jouw eigen agenda! Heb je een vaste baan, maar wil je wat extra’s verdienen? Of wil jij juist nog meer ervaring opdoen in de ouderen- of verstandelijk gehandicaptenzorg? Ook dan hebben wij mogelijkheden. Samen kijken we welke combinatie het beste bij jou aansluit.

5. Persoonlijke ontwikkeling
Door de afwisseling in je werk, heb jij volop (extra) kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt de mogelijkheid om veel verschillende organisaties te zien en je kennis uit te breiden. Daarnaast is werken in de oudergeneeskunde een perfect uitgangspunt om dingen uit te proberen en erachter te komen wat bij je past.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Marjolein Gommers via marjoleingommers@bkv.jobs of via +31 6 – 30 59 35 10

Waarneembemiddeling.nl
E-mail icon Stel een vraag