Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Nieuw: doordeweekse dagdiensten

Als gevolg van de coronacrisis zijn veel huisartsenposten aan het opschalen naar of al gestart met een 24/7-rooster. Met die reden hebben wij ons platform aangepast. Vanaf vandaag kunnen ook dagdiensten op een huisartsenpost gepubliceerd worden op ons platform.

Als postplanner maak je simpelweg de nieuwe dienstcodes aan via je account op Waarneembemiddeling.nl. Wil je een dienst te koop aanbieden, dan kan dit bij ‘werk plaatsen‘ door de reguliere informatie in te vullen. Zodra je de soort dienst selecteert, zie je nu ook dagdienst (doordeweeks) staan.

Wanneer jouw huisartsenpost gebruik maakt van de koppeling met InterShift HAP, worden de dienstcodes in InterShift automatisch gebruikt wanneer een dienst wordt doorgeplaatst naar Waarneembemiddeling.nl.

Als waarnemend huisarts vind je deze diensten op de Waarnemingen-pagina door te filteren op dagdienst (doordeweeks).

Daarnaast hebben we nog een wijziging doorgevoerd. Naar aanleiding van onze oproep voor extra inzetbaarheid tijdens de coronacrisis, gaven veel praktijkhoudend huisartsen bij ons aan dat zij graag extra diensten willen draaien op hun huisartsenpost. Om te voorkomen dat zij, net als waarnemend huisartsen, een complete toelatingsprocedure moeten doorlopen, hebben wij het nu mogelijk gemaakt dat praktijkhoudend huisartsen direct kunnen reageren op anw-diensten bij de huisartsenpost waar zij aangesloten zijn. Dit kun je gemakkelijk instellen in je account.

Ook in deze tijden staan wij zo goed mogelijk voor jullie klaar. Zo simpel is het!

Nieuw: doordeweekse dagdiensten
E-mail icon Stel een vraag