Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding
Waarneembemiddeling.nl vernieuwt! Een update van de aanpassingen.

Doktersassistenten lidmaatschap

We trappen af met het grootste nieuwtje: jouw lidmaatschap is meer waard. Vanaf nu is het plaatsen van dagwaarnemingen voor de doktersassistent óók onderdeel van jouw lidmaatschap. Zonder doktersassistent geen goedlopende praktijk. En dat snappen wij! 

Naast het onbeperkt plaatsen van dagwaarnemingen voor huisartsen, het online ondertekenen van overeenkomsten en het opstellen van online facturen, kun je nu dus ook jouw doktersassistent vinden op Waarneembemiddeling.nl. Haal jij al alles uit jouw account op Waarneembemiddeling.nl? 

Waarnemingen

Het zoeken naar waarnemingen is nu makkelijker door de nieuwe pagina Waarnemingen. Te vinden in de linkerbalk in het ingelogde gedeelte en te herkennen aan het labeltje Nieuw! Filter op beroepsgroep, soort waarneming (bijvoorbeeld avond of nacht), datum en/of tarief. Ook heb je de optie om jouw ingeplande werk te tonen, zodat je geen dubbele afspraken maakt. 

Wist je trouwens dat je jouw ingeplande werk met één klik in je eigen agenda plaatst? Hoe? Nou, zo: op de pagina Ingepland werk vind je nu bij een werkitem de optie Afspraak Downloaden. Klik je hierop, download je een .ics-bestand dat je in je agenda naar keuze kunt inlezen. Zo simpel is het.

We zijn de Waarnemingen-pagina nog steeds aan het verbeteren, er komen nog meer nieuwe functionaliteiten aan! Feedback is van harte welkom.

Andere look

Stapje voor stapje passen we de look-and-feel van Waarneembemiddeling.nl aan. Zo is het inlogscherm al gemoderniseerd, hebben de kleuren van het logo een kleine touch-up gekregen en worden de kleuren in het ingelogde gedeelte ook aangepast.

Wat vind jij van de veranderingen tot nu toe?

E-mail icon Stel een vraag