Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Onze deur staat open voor een huisarts!

Bij SGE De Akkers in Eindhoven zijn ze wegens het vertrek van één van de huisartsen op zoek naar aanvulling op het team: “Wij zoeken een bevlogen en betrokken huisarts”, vertelt clustermanager Petra Huijbregts. “En wat voor onze patiënten geldt, geldt ook voor jou: de deur staat open voor een warm welkom.”

Een duurzaam gezonde wijk

Geen dag is hetzelfde in dit levendige gezondheidscentrum met toch een dorps karakter!

De uitdaging voor jou als huisarts zit onder meer in de diversiteit van patiënten waar je mee werkt. Het centrum ligt in een zogenaamde krachtwijk in Eindhoven: de inwoners zijn een mooie mix van ouderen, jonge gezinnen en allochtonen. Laaggeletterdheid en analfabetisme spelen een rol in je werk. Op dit moment wordt er veel nieuwbouw gepleegd aan de rand van de wijk. Deze nieuwe, jonge gezinnen brengen ook weer een bepaalde dynamiek met zich mee. Als huisarts draag jij bij aan de gezondheid en het welzijn van al deze patiënten.

Samen maken we de eerstelijnszorg sterk
SGE is al 35 jaar actief in alle wijken van Eindhoven. Vanuit 11 gezondheidscentra werken apothekers, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, tandartsen en een breed netwerk van zorgspecialisten aan de gezondheid en het welzijn van ruim 80.000 Eindhovenaren. De samenwerking onderling is goed en er heerst dan ook een prettige en open werksfeer.

De overkoepelende organisatie besteedt veel aandacht aan het organiseren van zorg in samenhang rond mensen. Met een groeiende groep ouderen, mensen met een chronische ziekte of een complexe zorgvraag, is er aandacht nodig voor de verbondenheid van hun leefgebieden. SGE organiseert deze aandacht in zorgprogramma’s waarin de vraag en het doel van de patiënt het uitgangspunt is.

Opleidingsmogelijkheden
SGE heeft een ambitie in het genereren en delen van kennis door onderzoek en opleiden. Er is ruimte voor het combineren van jouw huisartsenwerk met andere taken als opleider of het uitvoeren van innovatieve projecten. Er zijn hier volop plannen voor verbeteringen en vernieuwingen van de zorg. Wij zijn benieuwd naar jouw evaringen en ideeën!

Werken als huisarts bij SGE De Akkers biedt je alle voordelen van werken in een professioneel en modern gezondheidscentrum. Zo onderscheidt het centrum zich door multidisciplinaire samenwerking onder één dak. Meer tijd voor patiënten en minder geregel. De lijnen met de paramedici zijn kort en je hebt minder administratieve taken. Tenslotte hoef je ook weinig diensten te werken, ongeveer twee keer per maand.

Onze deur staat open
BKV nodigt je graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature huisarts. SGE is benieuwd naar jouw kennis, ervaring, uitdaging en wensen. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Jolanda van Malsen, Consultant Healthcare bij BKV, op telefoonnummer + 31 6 – 10 88 75 54. Zij kan je ook meer vertellen over de vacature en SGE.

Wil je graag een dag meelopen? SGE heet je van harte welkom.

Je kunt op deze vacature reageren tot vrijdag 14 september 2018. BKV neemt alle sollicitaties exclusief in behandeling.

E-mail icon Stel een vraag