Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Praktijkovername in kaart gebracht

Waarnemend huisartsen, hier kun je terecht!

Gevestigd huisartsen die geen opvolging vinden voor hun praktijk: die berichten kennen we allemaal wél. Maar ondanks dat het aantal waarnemend huisartsen blijft groeien, is er ook altijd nog een groep huisartsen die wél de stap naar praktijkhouderschap overweegt. Vier van de tien waarnemend huisartsen ambieert een eigen praktijk, blijkt uit dit onderzoek uit 2018.

Waarneembemiddeling.nl brengt nu letterlijk in kaart waar praktijkhoudend én waarnemend huisarts gevestigd zijn. Wij werken al bijna twintig jaar aan die vindbaarheid en hopen het jullie met deze interactieve kaart nóg makkelijker te maken elkaar te vinden.

Onderstaand kaartje is anoniem, met fictieve adressen. Het volledige overzicht verschijnt zo snel mogelijk in het ingelogde gedeelte van Waarneembemiddeling.nl. Een account aanmaken is gratis!

Wil je jouw praktijk óók weergeven op onze kaart? Of overweeg jij als waarnemend huisarts binnen nu en drie jaar praktijkovername? Neem contact op met Astrid Beijnon via Astrid@MedWB.nl of via +31 888 – 22 55 77.

E-mail icon Stel een vraag