Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Promoot je dienst en vergoot de kans op invulling!

Wij proberen met alle huisartsen mee te denken over oplossingen voor het huisartsentekort en proberen daar waar het in onze macht ligt, vernieuwing te brengen. Bijvoorbeeld door jouw bereik te vergroten. Via Waarneembemiddeling.nl deel jij nu heel gemakkelijk jouw diensten!

Hoe?
Nadat je jouw dienst hebt geplaatst, klik je op de groene button Deel de dienst.

Je dienst is normaal alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers van Waarneembemiddeling.nl. Nadat je op de groene button klikt, maken wij een persoonlijke, unieke link. Hiermee kan iedereen de dienst bekijken, inloggen is via de link dus niet meer nodig! De link kun je bijvoorbeeld delen via WhatsApp, of in een Facebookgroep. Zo simpel is het!

Om vervolgens te reageren op de dienst, is inloggen wél noodzakelijk. Dat is fijn, want:

  • je ontvangt alle reacties op één plek: je berichtenbox op Waarneembemiddeling.nl;
  • je kunt de dienst eenvoudig afmelden via Waarneembemiddeling.nl. Zo weten alle waarnemers die hebben gereageerd dat de dienst inmiddels is ingevuld.


Input
Door te blijven vernieuwen, hopen we jou als huisarts nog beter helpen. En dat is wat er voor ons toe doet: er zijn voor de huisarts, en dus ook voor de patiënt. Om dit doel te bereiken nodigen wij jou actief uit om met ideeën en onderwerpen te komen. Het gaat namelijk om jou! We gaan heel graag in gesprek!

E-mail icon Stel een vraag