Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

‘Te veel platforms om waarnemingen uit te wisselen’

Hoe sta jij tegenover bovenstaande stelling? Ben jij het eens met jouw collega (waarnemend) huisarts?  De meeste huisartsen delen deze mening, blijkt uit feedback op Waarneembemiddeling.nl. En ook wij, het team van Waarneembemiddeling.nl, horen de opmerking steeds vaker terug in het veld. Geheel begrijpelijk: elke regio heeft wel groepen op WhatsApp, Telegram of Facebook om opdrachten uit te wisselen. Ondertussen schieten ook grotere initiatieven als paddenstoelen uit de grond.

Gevolg: de huisarts is op tal van platforms actief om waarnemingen te (ver)kopen. Wat in eerste instantie als gemak werd betiteld, blijkt nu juist onprettig! Jammer omdat hierbij het doel – elkaar makkelijk vinden – voorbijgestreefd wordt.

Alles op één plek
Waarneembemiddeling.nl is in 2001 met datzelfde doel ontstaan, door en voor huisartsen. Wij werken al bijna twintig jaar aan de vindbaarheid van een waarneming en waarnemer. Onlangs hebben wij het gebruik van ons platform gratis gemaakt. Waarom?

Omdat een platform pas echt goed werkt als iedereen hetzelfde platform gebruikt. De kans voor huisartsen om ook echt waarnemers voor hun opdrachten te vinden, wordt dan aanzienlijk vergroot. Bovendien krijg je door landelijk te werken ook uitwisseling tussen regio’s.

Door Waarneembemiddeling.nl gratis te maken, voorkomen we dat de kosten een rem zijn op het gebruik van ons platform. Nog steeds heeft negentig procent van alle huisartsen een account. Met elkaar hebben we de afgelopen jaren daarmee hét netwerk gecreëerd  waar waarnemend en praktijkhoudend huisartsen elkaar makkelijk, snel en veilig vinden. De kortste route om elkaar te vinden en om de gehele administratie rondom overeenkomsten en facturatie digitaal met elkaar te organiseren.

Samen sterk
Dat kunnen wij niet alleen. Dus blijven we in gesprek met jou en luisteren we naar jou! We staan open voor alle ideeën die waarnemend en praktijkhoudend huisartsen hebben om ons platform te verbeteren en zo nog beter te kunnen anticiperen op de huidige arbeidsmarkt. Wil jij graag meepraten over de huisartsenzorg? Heb jij goede ideeën die gehoord moeten worden? Kunnen wij elkaar versterken? We horen het graag!

E-mail icon Stel een vraag