Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Tips voor het plaatsen van korte praktijkwaarnemingen

Huisartsen met een lidmaatschap op Waarneembemiddeling.nl kunnen een jaar lang een onbeperkt aantal korte praktijkwaarnemingen voor huisartsen plaatsen. We zien dat hier veelvuldig gebruik van gemaakt wordt en daar zijn we erg blij mee!

Er is een aantal zaken opgevallen aan de vacatureplaatsingen, waardoor wij graag tips geven over het plaatsen van je vacature om de kans op invulling te vergroten.

Onze tips

  • Bedenk wie je wil bereiken: wil je werken met één waarnemer voor alle vakanties of dagwaarnemingen, dan is het aan te raden alle data in één vacature te noemen. Is het werken met één vaste waarnemer minder belangrijk, dan is het slim om alle vakanties en data als losse vacature te plaatsen.
  • Vertel wat over jouw praktijk; met wie werk je samen, met welk programma werk je, hoe groot is de praktijk, welke patiënten zie je over het algemeen en wat is de bereikbaarheid?
  • Noem een tarief. Duidelijkheid over het tarief, vergroot de kans op passende reacties.
  • Heb je een waarnemer gevonden? Maak dan snel en eenvoudig een overeenkomstaan om de afspraken vast te leggen. Met jouw lidmaatschap kun je de overeenkomst digitaal ondertekenen.

Heb je nog vragen?

Neem eens een kijkje in onze online kennisbank of neem contact met ons op.

E-mail icon Stel een vraag