Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Training declareren bij jou in de huisartsenpraktijk?

Via onze samenwerkingspartner BKV is dat mogelijk. Hun training declareren in de huisartspraktijk is namelijk ook op locatie te boeken. En dus kan deze zomaar plaatsvinden in jouw organisatie.

Training declareren voor doktersassistenten
Met deze training verbreed en verdiep je de kennis van de doktersassistenten, praktijkmanagers – en ondersteuners in jouw praktijk. Ze doen kennis en tips op voor een optimale declaratie richting de zorgverzekeraar.

Een interactieve training waar dagelijkse werkzaamheden onderdeel zijn van de lesstof. En door een goede voorbereiding van de trainster Lisette Weiss wordt deze training helemaal op maat gemaakt. Geef dus zeker op tijd door welke onderwerpen er spelen in jouw huisartspraktijk!

Praktijkvoorbeelden
Eerdere deelnemers geven aan dat de praktijkvoorbeelden van Lisette erg handig zijn in het opnemen van de lesstof! “Je leert het meest als iemand gewoon samen met jou het declaratieproces doorloopt. Lisette doet dat en laat je ook de fouten maken die je waarschijnlijk in je eentje over het hoofd zou zien”, reageert één van de deelnemers van deze inhouse training in een evaluatie.

Meer informatie over de inhouse training declareren
Wil jij weten of je deze training ook in jouw huisartspraktijk kunt geven? Al vanaf vijf deelnemers kun je deze training boeken. Neem contact op met Eveline van den Bos van BKV via +31 888 – 22 55 88 voor meer informatie.

Deze drie uur durende training kost 495 euro exclusief btw, ongeacht het aantal deelnemers (maximale groepsgrootte is twintig). Alle deelnemers ontvangen een bewijs van deelname.

E-mail icon Stel een vraag