Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Vanaf 11 januari 2019 is het reageren op vacatures en diensten gratis

Op vrijdag 11 januari is Waarneembemiddeling.nl veranderd! Om met de recente en toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt mee te bewegen, ondergaat het platform de komende tijd een grote transformatie. Het platform blijft door huisartsen voor huisartsen.

Vanaf 11 januari 2019 is het reageren op vacatures en diensten gratis!
Vanaf 11 januari 2019 kan iedereen met een gratis account op Waarneembemiddeling.nl zoeken naar en reageren op anw-diensten, korte waarnemingen, lange waarnemingen, hidha-vacatures en praktijkovernames. Voor praktijkhouders betekent dit een groter bereik bij het plaatsen van een vacature of anw-dienst. Zij bereiken voortaan alle waarnemende / werkzoekende huisartsen in plaats van alleen de waarnemende / werkzoekende huisarts mét abonnement.
Lidmaatschap
Náást alle gratis mogelijkheden op Waarneembemiddeling.nl kun je tegen een betaling van 83,50 euro inclusief btw een lidmaatschap afsluiten. Met dit lidmaatschap kun je vanaf 11 januari 2019 online overeenkomsten met andere huisartsen digitaal ondertekenen, gebruik maken van onze online factureermodule en onbeperkt vacatures voor korte waarnemingen plaatsen.

Online factureren en online contracteren
Na 11 januari 2019 kun je geen nieuwe facturen meer opstellen en versturen zonder eerst een lidmaatschap af te sluiten. Overeenkomsten kun je na 11 januari nog wel opstellen, maar niet meer digitaal ondertekenen zonder eerst een lidmaatschap af te sluiten. Facturen en overeenkomsten die je in het verleden hebt aangemaakt blijven ALTIJD inzichtelijk met of zonder lidmaatschap. Je hoeft dus niet te printen of alles op te slaan op je eigen computer als je besluit om geen lidmaatschap te nemen. Wij vinden het belangrijk dat jouw administratie op Waarneembemiddeling.nl veilig en online bewaard wordt en altijd voor jou toegankelijk is.

Vacatures en praktijkwaarnemingen
Ben je op zoek naar een praktijkopvolger of een hidha? Heb je een vacature voor een lange praktijkwaarneming? Of ben je op zoek naar een doktersassistent, praktijkondersteuner of praktijkmanager? Dan betaal je een eenmalig tarief per vacatureplaatsing. Het aanbieden van anw-diensten blijft gewoon gratis.

E-mail icon Stel een vraag