Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Het membership van MedWB

Als member van Waarneembemiddeling.nl draag je zelf bij aan het continue vernieuwen van het platform, waardoor we jouw gemak rondom inzet kunnen optimaliseren. Samen innoveren vanuit ieders expertise, jij vanuit de medische expertise en wij vanuit ICT en de arbeidsmarkt. Een investering die helaas niet helemaal kosteloos kan. Voor slechts €4,60 exclusief btw, oftewel een kop koffie en een appelpunt per maand, houden wij het platform relevant voor jou. Een kleine bijdrage om de kosten te kunnen dekken. Niet meer dan dat. Zonder winstoogmerk.

Afgelopen week hebben wij ons membership aangekondigd. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen, maar er kwamen ook een aantal vragen binnen bij onze helpdesk. We zetten de antwoorden op een rijtje.

Wat zit allemaal in mijn membership inbegrepen?

  • Overzicht van korte en lange opdrachten in de huisartsenzorg in eigen land, het buitenland én in de tweedelijnszorg.
  • De kans om jouw agenda te vullen met opdrachten die precies passen bij jouw wensen.
  • Altijd en direct op de hoogte van de nieuwste opdrachten via een pushnotificatie of e-mail.
  • Onbeperkt publicatie van anw-diensten of korte waarneemopdrachten.
  • Direct toegang tot het landelijke netwerk van beschikbare professionals via onze jobalert.
  • Veilig documenten online delen via ons besloten platform.
  • Digitaal opstellen én ondertekenen van overeenkomsten en facturen.

 

Wat gebeurt er als ik geen membership afneem?
Je kunt nog steeds bij jouw profiel en accountgegevens. Voor huisartsen geldt dat het aanmelden voor toelatingsprocedure (inclusief het delen van documenten) bij huisartsenposten toegankelijk blijft met een gratis account.

Ben je nog in opleiding, tot bijvoorbeeld huisarts, verpleegkundig specialist of doktersassistent? Dan is jouw membership gedurende jouw opleidingsperiode natuurlijk kosteloos!

Schrijven jullie automatisch het bedrag van mijn rekening?
Nee, de kosten voor het membership worden niet automatisch van jouw rekening afgeschreven. Jij zult zelf een aankoop op het platform moeten doen. Zodra je dat hebt gedaan, komt de betaling via iDeal tot stand. Net zoals wanneer je in een webshop een artikel bestelt!

Van wanneer tot wanneer loopt de automatische proefperiode?
De proefperiode van jouw membership gaat in op 15 september en eindigt op 14 december.

Kan ik onbeperkt vacatures en waarnemingen blijven plaatsen?
Met jouw membership kun je een onbeperkt aantal anw-diensten, waarnemingen en vacatures plaatsen per jaar. Iedere vacature (denk aan lange waarnemingen of loondienstvacatures) blijft kosteloos een week lang zichtbaar. Een maand verlengen? Dat kan, dit kost je slechts €1 per dag (28 dagen voor €28). Anw-diensten en korte waarnemingen zijn gratis.

Membership voor prijs van koffie en taart
E-mail icon Stel een vraag