Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Vergroot de kans om je vacatures in te vullen

‘Van pure ellende laten huisartsen hun vakantie schieten. Geen waarnemer te vinden.’ Een kop uit de Volkskrant van 16 juni 2021.

Net als de horeca kampt de huisartsenzorg met personeelstekorten. Dat probleem bestaat al veel langer, maar deze zomer is er geen beschikbare doktersassistent of waarnemend huisarts te vinden. Dat geldt voor de krimpregio’s, zoals Twente en Zeeland, maar ook in grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam en Tilburg. Veel zelfstandig zorgverleners, die voorheen graag doorwerkten in de zomermaanden, hebben ervoor gekozen vrij te nemen. Maar huisartspraktijken hebben ook te maken met uitstroom van personeel.

Waarneembemiddeling.nl geeft je tips en ideeën waarbij je misschien toch het verschil kan maken.

Inzet van een VS / PA
Ook op het platform zien wij een stijging in waarnemingen en merken we dat het lastig is om deze waarnemingen in te vullen. De inzet van een VS / PA kan mogelijk ook een oplossing zijn. Maak jij hier al gebruik van?

Tips voor het schrijven van een aantrekkelijke vacaturetekst
Een vacature is veel meer dan enkel een functieprofiel.  Nu mag je blij zijn als jouw vacature überhaupt bekeken wordt! Enige invloed heb je als vacatureplaatser wel, maak jouw tekst zo aantrekkelijk mogelijk. We hebben alvast drie tips om je op weg te helpen.

 

Vacaturetips
E-mail icon Stel een vraag