Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Symposium Huisarts – Eigenaar van de toekomst!

Als wij een evenement tegenkomen waarvan wij denken dat het relevant is voor in jouw agenda, attenderen we je daar graag op! Op 12 mei organiseert DAI Waarnemer haar eerste symposium ‘Huisarts – eigenaar van de toekomst!’. Dit symposium is geaccrediteerd met drie pe-punten. Tijdens deze bijeenkomst passeren een reeks actuele thema’s de revue:

  • Hoe kunnen we de waarnemer betrekken en integreren in het huidige praktijkhouderschap of moet de manier van praktijkvoering eerst veranderen?
  • Samen Beslissen: het klinkt zo simpel. Maar de praktijk is vaak weerbarstig. Hoe meer behandelingsmogelijkheden, hoe complexer. Samen beslissen in de praktijk.
  • Waardegedreven zorg (Value Based Healthcare) en de ‘Juiste zorg op de Juiste plek’ zijn twee belangrijke trends in de Nederlandse zorg waar netwerkzorg een centrale rol speelt. Ook ict speelt een cruciale rol bij het faciliteren van netwerkzorg.
  • Door de veranderde maatschappij en zorgbehoeftes groeit de vraag naar innovatieve oplossingen en transformeert de focus van diagnose, ziekte en zorg naar gezondheid , gedrag en preventie.
  • Meer grip op zorgvraagstukken. Door middel van de juiste inzet van data krijg je als zorgorganisatie meer grip op de hedendaagse zorgproblematiek.
  • Hoe kunnen we de waarnemer betrekken en integreren in het huidige praktijkhouderschap of moet de manier van praktijkvoering eerst veranderen?
  • Online inzage is cruciaal om samen beslissen te ondersteunen. Steeds meer mensen hebben behoefte aan inzicht in de eigen medische gegevens. Bovendien is het vanaf 1 juli 2020 wettelijk verplicht om patiënten elektronische inzage in hun eigen gegevens te bieden.

 

Waar: Koningskade 30, Den Haag (te gast bij ABN AMRO)
Wanneer: 12 mei 2020, vanaf 17:00 uur (inclusief catering). Start : 18:00 uur, einde: 21:45  uur
Aanmelden: Meld je nu hier aan voor deelname aan dit symposium en ontvang een korting van 25 procent op het deelnametarief!

Symposium Huisarts – Eigenaar van de toekomst!
E-mail icon Stel een vraag