Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Waarneembemiddeling.nl helpt huisartsen tijd te besparen

Al ruim twintig jaar hét landelijke platform waar praktijkhouders en waarnemers elkaar kunnen vinden voor het plaatsen invullen van diensten. Opgericht dóór en vóór huisartsen. Simpel, praktisch en zonder winstoogmerk. Dat is Waarneembemiddeling.nl. De kortste route om elkaar te vinden én om de gehele administratie rondom overeenkomsten, urenregistratie en facturatie digitaal met elkaar te organiseren.

Meerdere tools en een uitgebreid netwerk
In de afgelopen twintig jaar heeft Waarneembemiddeling.nl zich continue actief ingezet om huisartsen en praktijkhouders zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Zo is het sinds jaar en dag al mogelijk om digitaal je facturen aan te maken of contracten / overeenkomsten digitaal te ondertekenen. Inmiddels is Waarneembemiddeling.nl een landelijk dekkend platform met bijna 30.000 actieve gebruikers. Omdat een hedendaagse praktijk niet alleen (waarnemend) huisartsen zoekt maar met een groter team van zorgprofessionals werkt om te voldoen aan de zorgvraag van haar cliënten, heeft Waarneembemiddeling.nl haar netwerk uitgebreid met doktersassistenten, POH (somatiek en psychiatrie), praktijkmanagers, Physician Assistants, verpleegkundig specialisten en geneeskundestudenten. Bovendien blijven wij, in samenspraak met onze actieve achterban van huisartsen, Waarneembemiddeling.nl continue ontwikkelen. Zo ook met een app: MedWB.

App
Via de MedWB-app reageer je op of plaats je met één druk op de knop opdrachten. Het is mogelijk om persoonlijke filters toe te passen, zoals afstand of specifieke huisartsenposten. Je kiest zelf voor welke opdrachten je pushnotificaties of e-mail ontvangt. Alles in een veilige omgeving uiteraard. Bovendien wordt het BIG-nummer van de gebruikers altijd geverifieerd.

Makkelijk
Onze slogan is dus niet voor niets ‘Zo simpel is het’, want met behulp van onze tools maken we het huisartsen makkelijk. Zowel bij het plaatsen en invullen van diensten en (tijdelijke) vacatures, als door volledige digitale administratieve ondersteuning. Met elkaar hebben we de afgelopen jaren hét netwerk gecreëerd waar waarnemend en praktijkhoudend huisartsen én andere eerstelijnszorgprofessionals elkaar makkelijk, snel en veilig vinden.

Samenwerken in plaats van versnippering
Vorig jaar oktober schreven wij een artikel over de wildgroei aan initiatieven: ‘Te veel platforms om waarnemingen uit te wisselen’. Hierin gaven wij al aan dat wanneer iedereen hetzelfde platform gebruikt, de kans op invulling van opdrachten aanzienlijk wordt vergroot. Wij deden een oproep naar samenwerking in plaats van versnippering. We merken dat er nu nieuwe landelijke initiatieven ontstaan die claimen zonder winstoogmerk hetzelfde aan te bieden als zijnde vernieuwend maar dan wel aangeven dat er nieuwe tools volgen die alleen maar tegen betaling toegankelijk zijn. Bij Waarneembemiddeling.nl is dat al jaren duidelijk: zonder winstoogmerk en kostendekkend waar moet. Optimalisering van een platform is namelijk niet mogelijk zonder kosten maar deze kunnen wel zoveel mogelijk beperkt worden.

Waarneembemiddeling platform
E-mail icon Stel een vraag