Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Waarneembemiddeling.nl verandert! Derde update

Waarneembemiddeling.nl verandert! Om met de recente en toekomstige ontwikkelingen mee te kunnen bewegen, ondergaat het platform de komende tijd een grote transformatie. Het platform blijft door huisartsen voor huisartsen.

Derde update
Waarneembemiddeling.nl werkt nu beter op de smartphone en de tablet! De pagina’s passen zich aan, aan het formaat van jouw scherm. Met name het zoeken naar werk en het reageren op vacatures en diensten kan nu sneller en makkelijker even tussendoor op de telefoon of tablet. En dat is goed nieuws voor alle huisartsen, zowel de waarnemer als de praktijkhouder!

Online factureren en contracteren
We zijn iedere maand weer aangenaam verrast hoeveel contracten en facturen via ons platform worden opgesteld en verstuurd. Jaren geleden hebben we de modules ‘online contracteren’ en ‘online factureren’ in het leven geroepen om de administratie voor huisartsen makkelijker te maken. We denken dat facturen en contracten vaak op een vaste pc of laptop worden gemaakt en daarom hebben we deze pagina’s niet ‘mobile compatible’ gemaakt. Gebruik jij hiervoor juist wel graag je telefoon of tablet? Laat het ons dan weten.

Poolbeheer en Dossierbeheer
De module Poolbeheer, het beheren van de pool waarnemers op jouw post(en) en de module Dossierbeheer, worden niet aangepast op een tablet of telefoon. Wij denken dat medewerkers op de huisartsenposten voornamelijk werken op een vaste computer of laptop. Gebruik jij hiervoor juist wel vaak je telefoon of tablet? Laat het ons weten!

Ben je benieuwd naar de aankomende veranderingen? We gaan even genieten van onze vakantie (maar onze helpdesk en chat zijn natuurlijk wel bereikbaar) en komen in september met een nieuwe update!

E-mail icon Stel een vraag