Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Waarneembemiddeling.nl verandert! Tweede update

Waarneembemiddeling.nl verandert! Om met de recente en toekomstige ontwikkelingen mee te kunnen bewegen, ondergaat het platform de komende tijd een grote transformatie. Het platform blijft door huisartsen voor huisartsen.

Tweede update
Sinds 2017 is het niet meer mogelijk voor huisartsen om hun identiteitsbewijs te uploaden op Waarneembemiddeling.nl en uit te wisselen met andere huisartsen, zorginstellingen en huisartsenposten. De aanpassing destijds was noodzakelijk vanuit nieuwe wet- en regelgeving vanuit de Wkkgz en Wet DBA. Identiteitsbepaling aan de hand van een geldig id-bewijs van persoon tot persoon werd het alternatief. Een tijdrovende kwestie voor zowel waarnemers als BKV. En vaak genoeg bleek het ingewikkeld om agenda’s af te stemmen op elkaar. Maar wel noodzakelijk om te kunnen blijven waarnemen op huisartsenposten of bij praktijkhouders. Vanaf deze week kan de persoonlijke identificatie makkelijker!

Persoonlijke identificatie thuis of op het werk
Door samenwerking met de AMP Groep wordt de identiteitsvaststelling veel makkelijker en minder tijdrovend. Identificatie duurt slechts 5 minuten en kan op een door de huisarts zelf gekozen tijdstip en locatie. Het enige dat nog wel noodzakelijk blijft, is een paspoort of id-kaart (geen rijbewijs).
Wat betekent dit voor jou?

E-mail icon Stel een vraag