Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Waarneembemiddeling.nl verandert! Vierde update

Waarneembemiddeling.nl verandert! Om met de recente en toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt mee te kunnen bewegen, ondergaat het platform de komende tijd een grote transformatie. Het platform blijft door huisartsen voor huisartsen.

We vallen direct met de deur in huis met groot nieuws; we nemen afscheid van de abonnementen voor het zoeken naar vacatures en anw-diensten! In de afgelopen jaren hebben jullie ons veel feedback gegeven over wat je graag veranderd zou willen zien aan ons platform. Tevens ziet de arbeidsmarkt voor huisartsenzorg anno nu er totaal anders uit dan in 2001, toen Waarneembemiddeling.nl werd opgericht door vier jonge huisartsen. Genoeg reden om het zoeken naar en reageren op vacatures en anw-diensten voor iedereen toegankelijker te maken. Zo gaan we terug naar de reden van het ontstaan van Waarneembemiddeling.nl: het faciliteren van huisartsenzorg door zorgverleners rechtstreeks met elkaar te verbinden via een besloten en veilig platform.

Lidmaatschap voor gebruikersgemak en korting
Profiteer van een aantal voordelen door je account op Waarneembemiddeling.nl een upgrade te geven naar een lidmaatschap. Voor € 83,50 per jaar inclusief btw heb je de volgende voordelen:
1. Onbeperkt vacatures voor korte waarnemingen plaatsen
Een nascholingsdag, de vakanties of een studiedag van de kinderen; je zoekt makkelijk en snel een waarnemer via ons platform. Een lidmaatschap geeft je de mogelijkheid om een jaar lang een onbeperkt aantal vacatures voor korte waarnemingen (<30 dagen) te plaatsen. Dat scheelt je een betaling van € 78,65 (dat is € 65,- exclusief btw) per plaatsing!
2. Online (digitaal) overeenkomsten met andere huisartsen ondertekenen
Niets meer printen, ondertekenen en inscannen of per post versturen. En geen dikke ordners meer voor de belastingdienst. De belastingdienst wil graag dat alle gemaakte afspraken tussen opdrachtgever en opdrachtnemer op papier worden gezet en ondertekend. Ook bij één enkele anw-dienst. Dat lijkt ons een ‘hels’ karwei! Tegelijkertijd voorkom je misverstanden achteraf en verduidelijk je de relatie tussen beide partijen. Via ons platform kun je gebruikmaken van diverse goedgekeurde overeenkomsten voor anw-diensten en praktijkwaarnemingen opgesteld door de LHV en goedgekeurd door de Belastingdienst. Je kunt via ons platform overeenkomsten online opstellen, online ondertekenen, online naar de andere partij sturen én online bewaren. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker!
3. Gebruik maken van onze online factureermodule
Via ons platform stel je facturen op en stuur je deze online naar jouw opdrachtgever. Grote voordeel is dat de meeste gegevens al vooraf zijn ingevuld waarmee je een tijdswinst hebt van zo’n 50%! Een factuur sturen wanneer de vacature of dienst buiten Waarneembemiddeling.nl om is ingevuld, is óók mogelijk. Vervolgens kun je online beheren welke facturen al zijn betaald en welke nog niet en kun je direct een betalingsherinnering versturen. Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk!
Nu nog een abonnement?
Heb je nu een aflopend abonnement? Vanaf nu kun je een lidmaatschap afsluiten voor één jaar voor € 83,50 inclusief btw. Tot en met december 2018 kun je je lidmaatschap gebruiken zoals je gewend bent, dus voor het zoeken naar anw-diensten, vacatures en waarnemingen. Vanaf januari 2019 maak je met je lidmaatschap gebruik van de drie hierboven genoemde voordelen.

Meer weten?
Heb je vragen of wil je meer informatie?
Houd onze updates de komende periode goed in de gaten, want dit is het niet enige dat we in de komende maanden veranderen aan ons platform.

E-mail icon Stel een vraag