Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Zien we je op het LOVAH Congres?

Vrijdag 25 januari 2019 zijn wij weer aanwezig bij het LOVAH Congres in Utrecht. Hét evenement voor huisartsen in opleiding. Zien we je daar?

Artsen zonder mensen

Digitalisering, robotisering en verschuivingen in de zorg zullen de invulling van ons huisartsvak beïnvloeden. Maar kan de mens echt zonder (huis)arts?

Sommige processen worden overgenomen, maar biedt deze herdefiniëring niet ook juist kansen? Want als de techniek jouw procesmatige taken overneemt, heb jij als huisarts meer tijd voor je patiënt!

Wat voor type huisarts moet je zijn om toekomstbestendig te blijven? Hoe ziet jouw werkomgeving er over twintig jaar fysiek uit en wie (of wat) zijn jouw collega’s? Tijdens de workshop van BKV nemen we je mee in de future of health en daarmee ook in jouw toekomst!

Digitalisering, robotisering en verschuivingen in de zorg zullen de invulling van ons vak beïnvloeden. Maar kan de mens echt zonder (huis)arts? Sommige processen worden overgenomen, maar biedt deze herdefiniëring niet ook juist kansen? Want als de techniek jouw procesmatige taken overneemt, heb jij als huisarts meer tijd voor je patiënt!

Twee workshops

Onze collega Monique van BKV geeft deze dag twee workshops. In de eerste workshop van 12.00 – 13.00 uur neemt Monique je mee in de future of health en daarmee ook in jouw toekomst! Wat voor type huisarts moet je zijn om toekomstbestendig te blijven? Hoe ziet jouw werkomgeving er over twintig jaar fysiek uit en wie (of wat) zijn jouw collega’s?

Naast de workshop over de toekomst van de huisarts geeft Monique nóg een workshop: ‘Carrière en gezin; hoe houd jij als huisarts je werk- en gezinsleven goed in balans?’. Deze workshop vindt plaats van 11.00 tot 12.00 uur in zaal Smederij 12c.

Tot vrijdag 25 januari tijdens het LOVAH Congres in de Fabrique in Utrecht. Bezoek ons op standnummer 22, we helpen je graag verder met jouw carrière.

E-mail icon Stel een vraag