Waarneembemiddeling.nl

Online factureren via Waarneembemiddeling.nl

Het gemak van onze online facturatiemodule

Als zzp’er heb je te maken met een hoop administratieve rompslomp waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Daarom helpen we je daar graag bij. Zo biedt Waarneembemiddeling.nl een oplossing waarmee je eenvoudig facturen maakt en beheert. Op onze website stel je facturen op en stuur je deze online naar de opdrachtgever. Grote voordeel is dat de meeste gegevens al vooraf zijn ingevuld. Een factuur sturen wanneer de vacature of dienst buiten Waarneembemiddeling.nl om is ingevuld, is óók mogelijk. Vervolgens kun je online beheren welke facturen al zijn betaald en welke nog niet en kun je direct een betalingsherinnering versturen. Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk!

Hoe werkt het?

   • In het mapje ‘ingepland‘ klik je op ‘factuur aanmaken’
   • De meeste gegevens zijn al ingevuld
   • Vul het uurtarief en het aantal gewerkte uren in
   • De factuur wordt opgesteld en voldoet aan de wettelijke eisen
   • Je mailt de factuur naar de opdrachtgever
   • Je beheert welke facturen al betaald zijn en welke nog niet

 

Wettelijke eisen waaraan een factuur moet voldoen

De facturen die je via Waarneembemiddeling.nl maakt, zijn opgesteld conform de wettelijke eisen waaraan een factuur moet voldoen. Ook wordt er een wettelijke bepaling getoond op de factuur wanneer je geen btw rekent.

Wat kost het online factureren?

Voor het online factureren sluit je een lidmaatschap af voor één jaar. Met hetzelfde lidmaatschap kun je ook online overeenkomsten digitaal ondertekenen en onbeperkt dagwaarnemingen plaatsen. Een lidmaatschap kost 83,50 euro voor één jaar. In onze kennisbank lees je hoe je een lidmaatschap afsluit.

Wil je weten hoe het precies werkt?

In onze online kennisbank wordt stap voor stap uitgelegd hoe je online facturen maakt en beheert.

E-mail icon Stel een vraag