achtergrond afbeelding

Over ons

Wij hebben al bijna twintig jaar dezelfde drive: alle zorgprofessionals in de eerstelijnszorg aansluiten op één platform zodat ze elkaar gemakkelijk vinden. Vrijwel alle huisartsen,  doktersassistenten, praktijkondersteuners, praktijkmanagers en verpleegkundig specialisten zijn aangesloten op ons platform. Ook zorgcentra, huisartsenposten en andere instellingen maken gebruik van Waarneembemiddeling.nl. Eén krachtig netwerk dus!

In 2001 werd Waarneembemiddeling.nl opgericht door vier huisartsen om het uitwisselen van diensten makkelijk te maken. Het online vacatureplatform voor huisartsen is inmiddels uitgegroeid tot een plek waar ook andere zorgprofessionals elkaar in grote getalen treffen voor de uitwisseling van werk en documenten. Gaandeweg werden en worden steeds nieuwe online producten en diensten ontwikkeld. Altijd met de blik op morgen, zodat onze oplossingen toekomstbestendig zijn.

Medio 2015 is Waarneembemiddeling.nl gefuseerd met BKV: sinds 1997 marktleider in arbeidsbemiddeling van artsen en andere zorgprofessionals. We bemiddelen en begeleiden bij diensten, waarnemingen, tijdelijke en vaste functies. Begonnen als specialist voor bemiddeling van artsen, is BKV inmiddels voor alle zorgprofessionals actief. Jaarlijks worden voor duizenden vacatures de juiste zorgprofessionals ingezet door onze gedreven consultants.

E-mail icon Stel een vraag