×

Om deze site goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Privacy en veiligheid

Privacy Statement

Waarneembemiddeling.nl neemt de privacy van haar Gebruikers zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit document wordt het Privacy Statement van Waarneembemiddeling.nl uiteen gezet. We raden u aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. De met hoofdletters geschreven woorden in dit Privacy Statement zijn gedefinieerd in de gebruiksvoorwaarden van Waarneembemiddeling.nl.

1. Wie is Waarneembemiddeling.nl?

Waarneembemiddeling.nl is een onderneming die een online dienst faciliteert ten aanzien van het bieden van de gelegenheid aan werkzoekenden en aanbieders van werk in de zorg om met elkaar in contact te komen. Waarneembemiddeling.nl is gevestigd te (4811 CM) Breda aan de Oranjesingel 2 en staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 09138814. De wijze van opslaan en het gebruik van uw persoonsgegevens zijn aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer m1229771 en nummer m1562713.

2. Welke informatie wordt door Waarneembemiddeling.nl verzameld en verwerkt?

Account

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de Dienst die Waarneembemiddeling.nl aanbiedt, moet u een persoonlijk Account aanmaken. Wanneer u een dergelijk Account creëert, wordt aan u gevraagd bepaalde informatie over uzelf te verstrekken. Niet alle gegevens moeten verplicht worden verstrekt. De verstrekte informatie kan altijd in het Account worden aangepast.

Automatisch Gegenereerde Informatie

Waarneembemiddeling.nl verzamelt ook automatisch gegenereerde informatie over uw surfgedrag tijdens het gebruik van de Dienst. Deze informatie bestaat onder meer uit uw IP-adres en het type browser (computerprogramma om internetpagina’s mee te kunnen bekijken) waarvan u gebruik maakt alsmede “cookies”.

3. Wat zijn cookies en hoe gebruikt Waarneembemiddeling.nl ze?

Ter uitvoering van de Dienst maakt Waarneembemiddeling.nl gebruik van cookies die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Cookies zijn kleine beetjes informatie die de server van Waarneembemiddeling.nl naar uw browser stuurt met de bedoeling dat deze informatie bij een volgend bezoek weer naar de server van Waarneembemiddeling.nl teruggestuurd wordt. Met behulp van een cookie kan onze Website u herkennen wanneer u opnieuw onze Website bezoekt en kan de site speciaal op u worden ingesteld. Een cookie helpt u dus tijd te besparen. Een cookie kan geen virussen verspreiden.

U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het volgende gebruik van de Dienst geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat geen of geen volledig gebruik kan worden gemaakt van alle mogelijkheden van de Dienst of dat geen toegang kan worden verleend tot (onderdelen van) de Dienst. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen van cookies vindt u in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Indien wel gebruik wordt gemaakt van cookies, adviseert Waardebemiddeling.nl u om uit te loggen indien u een publiek toegankelijke computer verlaat alsmede om het verleende wachtwoord en gebruikersnaam geheim te houden.

4. Voor welke doeleinden zal Waarneembemiddeling.nl verzamelde informatie gebruiken?

Doeleinden

Waarneembemiddeling.nl zal de over u verzamelde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden gebruiken:

  • Om de Dienst zo goed mogelijk aan u te kunnen verlenen;
  • Om bij bepaalde beroepen te controleren of u daadwerkelijk geregistreerd bent onder dat beroep;
  • Om u informatie toe te zenden omtrent de eigen, gelijksoortige diensten, van Waarneembemiddeling.nl;
  • Om geanonimiseerde statistische gegevens op te stellen en de dienst te beveiligen;
  • Om uw informatie te verstrekken aan derden op basis van wettelijke verplichtingen.

Gebruik door Waarneembemiddeling.nl

Waarneembemiddeling.nl biedt een centrale vacaturesite voor alle functies binnen de eerstelijnszorg. Om er voor te zorgen dat u relevante Vacatures en Profielen te zien krijgt en dat de door u geplaatste Vacatures en/of Profielen door relevante werkzoekenden en/of aanbieders van werk worden gelezen, plaatst Waardebemiddleing.nl delen van uw persoonsgegevens op de Website. Sommige persoonsgegevens worden opgenomen in het zoeksystemen met behulp waarvan kan worden berekend of er een match bestaat tussen de partij die een Vacature en/of Profiel heeft geplaatst en de werkzoekende en/of aanbieder van werk.

Daarnaast wil Waarneembemiddeling.nl u op de hoogte houden van de ontwikkeling van haar Dienst. Indien er een uitbreiding komt of er sprake is van een update zal Waarneembemiddeling.nl dat aan u laten weten. Ook kan Waarneembemiddeling.nl u op de hoogte houden van acties die door haar zijn georganiseerd. Eens in de zoveel tijd kunt u hierover een bericht van Waarneembemiddeling.nl verwachten. Mocht u geen berichten over de Dienst willen ontvangen, dan kunt u zich via dit e-mailadres afmelden: info@waarneembemiddeling.nl. Een mogelijkheid om af te melden is tevens in elk afzonderlijk bericht opgenomen. Houdt in dat geval wel goed de Website in de gaten zodat u weet wanneer er een nieuwe update of uitbreiding is.

Gebruik door derden

Zonder uw expliciete toestemming zal Waarneembemiddeling.nl uw persoonsgegevens niet aan derde partijen verstrekken voor direct marketing doeleinden (bijvoorbeeld voor het toezenden van reclame). Waarneembemiddeling.nl kan uw gegevens wel verstrekken aan derden voorzover dit noodzakelijk is voor het verlenen van de Dienst aan u en/of voorzover deze gegevens niet tot u persoonlijk kunnen worden herleid (zoals Automatisch Gegeneerder Informatie met uitsluiting van uw IP-adres). Tot slot kan Waarneembemiddeling.nl uw gegevens aan derden verstrekken indien zij daartoe op basis van wettelijke bepalingen verplicht is, zij daartoe genoodzaakt is als gevolg van een rechtszaak en/of in het geval zij dat noodzakelijk acht ter bescherming van haar eigen rechten. 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies zoals beschreven in paragraaf 3 hierboven om Waarneembemiddeling.nl te helpen analyseren hoe u van de Diensten gebruik maakt. De door het cookie gegenereerde informatie (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om voor Waarneembemiddeling.nl bij te houden hoe u de Website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor Waarneembemiddeling.nl en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren zoals beschreven in paragraaf 3. U geeft hierbij toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Mixpanel

Deze website maakt gebruik van Mixpanel, een analyse-service voor het inzichtelijk maken van (geanonimiseerde) statistieken omtrent het dataverkeer op de website. Hierbij worden statistische gegevens verzameld die slechts inzichtelijk zijn voor de beheerder van deze website.

5. Op welke wijze beschermt Waarneembemiddeling.nl persoonlijke informatie?

Waarneembemiddeling.nl heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Zo is de Website is zodanig beveiligd dat deze omgeving zonder inlogcodes niet van buitenaf te benaderen is. Uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen ongewenst gebruik via een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Daarnaast is de omgeving zelf ook beveiligd. Deze beveiliging is te herkennen aan de vermelding 'https' in de URL (de webadres-balk) van uw browser alsmede door middel van de afbeelding van een gesloten slotje onderin het computerscherm. Indien u tweemaal klikt op het slotje, kunt u controleren of u veilig contact hebt met de Website.

6. Overdracht onderneming

Bij de verdere groei en ontwikkeling van Waarneembemiddeling.nl, kan het voorkomen dat één of meer onderdelen of activa van de onderneming worden overgedragen aan een derde partij of dat Waarneembemiddeling.nl fuseert met een derde partij. In dat geval kunnen ook uw persoonsgegevens  worden overgedragen.

7. Doorgifte naar landen buiten de EU

Gezien het feit dat Waarneembemiddeling.nl gebruik maakt van Google Analytics en Mixpanel, zoals hierboven beschreven in paragraaf 4, geeft Waarmeembemiddeling.nl persoonsgegevens van u door naar twee bedrijven in de Verenigde Staten. Door gebruik te maken van Waarneembemiddeling.nl geeft u hier uw toestemming voor.

8. Kennisneming en verbetering van uw gegevens

U kunt uw eigen persoonsgegevens altijd bekijken en zonodig wijzigen in uw Account. Indien u wil weten welke gegevens Waarneembemiddeling.nl over u heeft vastgelegd of indien u gegevens wil wijzigen die niet in uw Account gewijzigd kunnen worden, kunt contact opnemen met info@waarneembemiddeling.nl.

9. Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van Waarneembemiddeling.nl?

De Dienst kan hyperlinks bevatten waarmee u de Dienst verlaat en op websites van derde partijen terecht komt. Waarneembemiddeling.nl heeft geen zeggenschap over de website van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Dit Privacy Statement heeft alleen betrekking op persoonsgegevens die via de Website zijn verkregen. Waarneembemiddeling.nl accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en / of inhoud van) websites van derden.

10. Responsible disclosure Waarneembemiddeling.nl

Waarneembemiddeling.nl vindt het erg belangrijk dat de eigen ICT-systemen veilig zijn en streeft het een hoge beveiliging daarvan na. Toch kan het gebeuren dat er een zwakke plek in één van deze systemen voorkomt.

Indien u een zwakke plek in een van de ICT-systemen van Waarneembemiddeling.nl heeft gevonden, vernemen wij dit graag van u zodat zo snel mogelijk de benodigde maatregelen kunnen worden getroffen. Waarneembemiddeling.nl wil graag met u samenwerken om de veiligheid van de eigen ICT-systemen nog beter te kunnen beschermen. Met het oog hierop voert Waarneembemiddeling.nl onderstaand beleid inzake de omgang met meldingen van door u geconstateerde kwetsbaarheden in de ICT-systemen van Waarneembemiddeling.nl. 

Wij vragen u:

  • Uw bevindingen per ommegaande aan ons te mailen (info@waarneembemiddeling.nl).

  • Voldoende informatie te geven om het probleem te reproduceren zodat Waarneembemiddeling.nl het zo snel mogelijk kan oplossen. Meestal is het IP-adres of de URL van het getroffen systeem en een omschrijving van de kwetsbaarheid voldoende, maar bij complexere kwetsbaarheden kan meer nodig zijn.

  • Contactgegevens achter te laten zodat Waarneembemiddeling met u in contact kan treden om samen te werken aan een veilig resultaat. Laat minimaal een emailadres of telefoonnummer achter.

  • De melding zo snel mogelijk na ontdekking van de kwetsbaarheid te doen.

  • De informatie over het beveiligingsprobleem niet met anderen te delen totdat het is opgelost.

  • Verantwoordelijk om te gaan met de kennis over het beveiligingsprobleem door geen handelingen te verrichten die verder gaan dan noodzakelijk is om het beveiligingsprobleem aan te tonen.

  • Zoveel mogelijk gevonden zwakheden in één keer of kort naar elkaar te melden zodat we er integraal mee aan de slag kunnen.

Vermijd dus in elk geval de volgende handelingen:

  1. het plaatsen en activeren van malware.

  2. het kopiëren, wijzigen of verwijderen van gegevens in een systeem (een alternatief hiervoor is het maken van een directory listing van een systeem).

  3. het aanbrengen van veranderingen in het systeem die niet gemakkelijk kunnen worden teruggedraaid.

  4. de toegang delen met anderen dan uzelf.

  5. het gebruik maken denial-of-service of op een andere manier onze services ernstig hinderen.

Wat u mag verwachten:

  • Indien u bij de melding van een door u geconstateerde kwetsbaarheid in een ict-systeem van Waarneembemiddeling.nl aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zal Waarneembemiddeling.nl geen juridische consequenties verbinden aan deze melding.

  • Waarneembemiddeling.nl behandelt een melding vertrouwelijk en deelt persoonlijke gegevens niet zonder toestemming van de melder met derden, tenzij dit wettelijk of uit hoofde van een rechterlijke uitspraak verplicht is.

  • In onderling overleg kan Waarneembemiddeling.nl, indien u dit wenst, uw naam vermelden als de ontdekker van de gemelde kwetsbaarheid.

  • Waarneembemiddeling.nl stuurt u binnen 1 werkdag een ontvangstbevestiging en neemt daarna contact met u op.

  • Waarneembemiddeling.nl houdt u als melder op de hoogte van de voortgang van het oplossen van het probleem.

  • Waarneembemiddeling.nl lost het door u geconstateerde beveilingsprobleem in een systeem zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 60 dagen, op. In onderling overleg kan worden bepaald of en op welke wijze over het probleem, nadat het is opgelost, wordt gepubliceerd.

11. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@waarneembemiddeling.nl. Waarneembemiddeling.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

12. Meldplicht datalekken

Op 1 januari 2016 is binnen de Wet Bescherming Persoonsgegevens de meldplicht datalekken ingegaan. Organisaties die een ernstig datalek hebben, moeten dit sindsdien melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en soms ook aan de mensen van wie de gelekte gegevens zijn. Waarneembemiddeling.nl heeft een intern protocol opgesteld om datalekken te monitoren en conformeert zich volledig aan de plichten in het kader van deze meldplicht.

13. Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekendgemaakt op de Website.

14. Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over dit Privacy Statement dan kunt u een e-mail sturen aan info@waarneembemiddeling.nl

© 2017 Waarneembemiddeling.nl

Zie ook de Algemene Voorwaarden.

Heeft u een vraag?