Waarneembemiddeling.nl

Zorginstellingen kunnen bij ons terecht voor het vinden van personeel, maar ook voor het beheren van hun pool flexibel inzetbare zorgprofessionals en het up-to-date houden van hun dossiers.

Het vinden van personeel

  • Het vinden van personeel; vast of tijdelijk
  • Flexibel personeel inhuren op ad hoc basis
  • Het uitbesteden van het werkgeverschap
  • Online overeenkomsten opstellen en digitaal ondertekenen

 

Online beheren van een pool flexibel inzetbare zorgprofessionals

Al jarenlang maken organisaties in de zorg gebruik van onze online module poolbeheer. Hiermee krijgen zij grip op de registratie en inzet van flexibel inzetbare zorgprofessionals. De acceptatie- en registratieprocedure verloopt volledig online, ze bieden online anw-diensten ter overname aan hun eigen pool aan én regelen onderling online de administratieve afhandeling. Eenvoudig, transparant en volledig beheersbaar. Lees meer over Poolbeheer
Online beheren van alle dossiers van zorgprofessionals

Als organisatie in de gezondheidszorg moet je van alle medewerkers dossiers bijhouden, óók van je flexibel inzetbare zorgprofessionals. Zelfs als je bijvoorbeeld voor een enkele dienst of een losse opdracht een zzp’er inschakelt. Je bent verplicht hen persoonlijk te identificeren en verschillende documenten van hen in je bezit te hebben. Een tijdrovende klus voor organisaties in de gezondheidszorg!

Daar bieden wij een handige online oplossing voor: de module dossierbeheer! Al je dossiers worden dan online door ons beheert. Wij zorgen ervoor dat alles in orde komt en vervolgens continu up-to-date en volledig blijft. Voor je zorginstelling een enorme tijdbesparing. Lees meer over dossierbeheer

 

Wil je meer weten over onze modules poolbeheer of dossierbeheer?

Neem dan contact op met Astrid Beijnon via a.beijnon@bkvgroup.eu of Eveline van den Bos via e.vandenbos@bkvgroup.eu of bel +31 888 – 22 55 88.

E-mail icon Stel een vraag