Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Het invullen van de roosters is voor veel huisartsen een zorg. Voor mij niet!

Vanina van Lent is één van de collega’s die binnen BKV, binnen het focusgebied eerstelijnszorg met veel plezier en passie werkt voor huisartsen. Vanina is al ruim 15 jaar werkzaam bij BKV en heeft veel kennis en ervaring binnen dit vakgebied. In de afgelopen jaren mocht zij voor meerdere huisartsenposten dan ook de roosters succesvol invullen. Voor het gehele jaar of een deel daarvan. Zo werkt Vanina met Huisartsenpost Amstelland en Huisartsenpost Tiel samen. Voor de diensten benadert zij geaccepteerde waarnemers maar ook niet aangesloten waarnemers weet zij te bereiken voor openstaande diensten.

Vanina van Lent

“Samen met de huisartsenpost kijk ik waar de behoefte ligt. Vanaf dat punt gaan we kijken wat ik voor je kan doen. Dit betekent, dat ik contact leg met de aangesloten waarnemend huisartsen om te bespreken welke diensten zij graag willen doen. Zijn de diensten verkocht, dan zorg ik ook voor de volledige administratieve afhandeling hiervan. Denk aan het controleren van de BIG registratie en kloppen alle documenten van de waarnemend huisarts en zijn deze in orde? Ook de gehele administratieve afhandeling met betrekking tot de facturatie neem ik voor mijn rekening.”

Waarom BKV inschakelen voor het invullen van je rooster? Door het ontzorgen van huisartsen ontstaat er meer ruimte voor zorg. Daar werken wij graag aan mee. Zo simpel is het!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vanina van Lent op telefoonnummer + 31 888 – 22 55 88 of stuur haar een e-mail vanina@bkv.jobs.

Rooster huisartsen
E-mail icon Stel een vraag