Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Voor zorgorganisaties

Sluit je aan bij het krachtige netwerk van Waarneembemiddeling.nl en vind de zorgprofessional die jij zoekt. Bijna alle huisartsenposten, gezondheidscentra en zorgorganisaties in Nederland hebben al een account op ons platform en vullen hun tijdelijk of vaste vacatures in MedWB.

Met jouw account plaats jezelf je vacatures, waarnemingen en gratis anw-diensten. Zoveel als dat jij wilt! Beschikbare zorgprofessionals, die passen bij de harde selectiecriteria van jouw opdracht, ontvangen automatisch een bericht. Zij reageren direct naar jou. Heb je een match, dan regelen jullie onderling de financiële afspraken en de overeenkomst van opdracht (hyperlink naar ovo). Zonder onze tussenkomst of die van een intermediair. Geen extra kosten. Zo simpel is het.

Vijf MedWB voordelen op een rij

1. Direct in contact met zorgprofessionals, dus zonder tussenkomst van bureaus.

2. De professionals die je spreekt zijn bevoegd en bekwaam. Zij kunnen alleen gebruik maken van ons platform als zij bij registratie hun BIG-nummer opgeven (indien vereist voor hun beroep). Wil je meer weten over hun bevoegd- en bekwaamheid, dan vraag je via ons beveiligde systeem makkelijk documenten op bij de professional in kwestie.

3. Zorgprofessionals worden direct op de hoogte gebracht van jouw nieuwe opdrachten via onze MedWB-app of per e-mail.

4. Ons platform wordt continue geoptimaliseerd om jou zo veel mogelijk gemak te bieden. Mede dankzij onze actieve denktank van zorgprofessionals en ambassadeurs die onze van feedback blijven voorzien.

5. Gebruik door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomsten van opdracht én digitale ondertekening.

6. Hoge fillingrate van openbaar gemaakte vacatures via MedWB, dus hoge mate van succesvolle invulling van jouw vacature

 

Direct aanmelden             MedWB-app iOs        MedWB-app Android

 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. 

Contact

  • Neem contact met ons op

E-mail icon Stel een vraag