Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Werk zoeken

Via Waarneembemiddeling.nl heb jij als zorgprofessional de regie over jouw eigen agenda. Je hebt namelijk dagelijks keuze uit 3.000 openstaande vacatures. Van dagwaarneming tot avonddienst en van praktijkovername tot vaste waarneming. Altijd is er een opdracht passend voor jou. Maak een account aan zonder tussenkomst van een intermediair en vind de baan die je zoekt.

Op ons platform kun je dagelijks zoeken naar actuele waarnemingen en vacatures voor de langere termijn. Iedere dag actueel en relevant voor jou, passend bij jouw wensen. Verrassend handig.

Waarnemingen
Op onze Waarnemingen-pagina vind je korte opdrachten aangepast op jouw agenda. Zoek op datum (vanaf wanneer ben je beschikbaar), op maximale reisafstand, tarief en meer. Puur en alleen dát wat jij belangrijk vindt. Door ‘Toon ingepland werk’ aan te vinken, zie je één overzicht welke opdrachten jij al in je agenda hebt staan.

Dagelijks worden tientallen nieuwe opdrachten geplaatst, dus wil je niet iedere keer zoeken? Stel dan een alert in, zodat je direct geïnformeerd wordt als er een nieuwe opdracht is gepubliceerd. Jouw opgeslagen zoekopdrachten vind je terug op de pagina ‘Zoekopdrachten / waarneming-alert’. Zo simpel is het.

Vacatures
Al doet onze naam anders vermoeden, ook loondienst, praktijkovernames of overige vacatures vind je op Waarneembemiddeling.nl. Ook voor de pagina ‘Vacatures’ kun je jouw zoekopdracht opslaan, dit doe je op bij ‘Zoekopdrachten / vacature-alert’. Hier kies je ook de frequentie waarop jij graag een vacature-alert ontvangt.

Factureren
Via Waarneembemiddeling.nl is een factuur sturen simpel. Gebruik ons platform om jouw facturen op te maken en te versturen naar jouw opdrachtgevers. De gegevens van de opdracht, die je via ons platform hebt aangenomen, zijn al automatisch voor je ingevuld. Is een betalingstermijn overschreden, dan is ook een betalingsherinnering zo verstuurd. Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk! Niet alleen als de opdracht via Waarneembemiddeling.nl is verkregen, ook daarbuiten! Verrassend toegankelijk.

Overeenkomsten
Draag jij een dienst, waarneming of opdracht over aan een waarnemend collega? Dan is het verstandig om vanwege de schriftelijkheidseis in de Wkkgz en wet DBA een overeenkomst af te sluiten. Stel makkelijk, snel en veilig een online overeenkomst op. Ondertekening van de overeenkomst gebeurt ook digitaal. Er komt dus geen papier of postzegel meer bij kijken! En alle overeenkomsten bewaar je op één plek: jouw administratie op Waarneembemiddeling.nl. Uiteraard zijn onze sjabloonovereenkomsten goedgekeurd door de Belastingdienst. Zo simpel is het!

 

Direct aanmelden             MedWB-app iOs        MedWB-app Android

E-mail icon Stel een vraag