Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Hulp nodig bij griepvaccinatie?

Tussen half oktober en half november is het weer tijd voor de griepvaccinatie. Komt hierdoor jouw personeelsbezetting in het gedrang? Dan kunnen wij je helpen! Wij zetten geregeld geneeskundestudenten, doktersassistenten en verpleegkundigen in voor (massa)vaccinaties. Verlicht de werkdruk van je collega’s en zet tijdelijk extra prikkers in. Meer informatie? Bel of app Iris Heestermans via +31 6 – 34 92 05 45

Wat mag en kan een student Geneeskunde?
Door de fusie van BKV en Waarneembemiddeling.nl kunnen wij jou als huisarts nog beter van dienst zijn. BKV heeft een landelijk netwerk van ruim 6.000 geneeskundestudenten en basisartsen. Daarnaast heeft Waarneembemiddeling.nl een landelijk netwerk van huisartsen en jarenlange expertise opgebouwd in het uitzenden van doktersassistenten.
Studenten geneeskunde zijn inzetbaar voor bijvoorbeeld vacatures voor doktersassistenten, junior triagisten, verzorgenden B en C, wijkziekenverzorgende, bloedprikken, (massa)vaccinatie of voor de digitalisering van medische dossiers.
Geneeskundestudenten leren tijdens de minimaal zes jaar durende opleiding elk jaar nieuwe vaardigheden die zij vol enthousiasme willen inzetten bij jouw organisatie. Tijdens de studie krijgen zij naast de theoretische kennis praktische ervaring door het volgen van een zorgstage en coschappen.
Een geneeskundestudent is enthousiast, energiek en leergierig. Tijdens piek en ziek kunnen zij ingezet worden als doktersassistent. Bijvoorbeeld tijdens ziekte, vakanties of als tussenoplossing wanneer je op zoek bent naar een doktersassistent voor langere tijd. De geneeskundestudent is inzetbaar voor telefonische contacten, baliewerkzaamheden, het maken van afspraken en herhaalrecepten, digitalisering van patiëntendossiers, triage, vaccineren, hechtingen verwijderen, RR meten, oren uitspuiten en bijvoorbeeld sociale visites.

E-mail icon Stel een vraag