Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Voor in je agenda: LHV Huisartsendag

Een dag vol inspiratie, innovatie en interactie
Op zaterdag 18 april 2020 houdt de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) een nieuw evenement: de LHV Huisartsendag. Speciaal voor huisartsen en huisartsen-in-opleiding. Een dagvullend programma, met workshops, trainingen, debatten, advies en ontmoetingen. Ook wij van Waarneembemiddeling.nl zijn aanwezig op 18 april. Zien we jou daar?

Digitale dokter
Het centrale thema is ‘Balans in de praktijk van morgen’. Via de drie werelden ‘De krachtige dokter’, ‘De digitale dokter’ en ‘De nieuwe dokter’ kunnen bezoekers beleven hoe zij zich als huisarts op de toekomst kunnen voorbereiden, hoe ze sterk en vitaal hun werk kunnen blijven doen en hoe de digitalisering het werk makkelijker en leuker kan maken. Het gaat daarbij natuurlijk ook over de grote uitdagingen waar de huisartsenzorg mee wordt geconfronteerd.

Bezoekers kunnen – na een plenaire aftrap – de rest van hun dagprogramma zelf samenstellen. Je kiest uit ruim vijftig sessies, die variëren van debatten, vaardigheidstrainingen, workshops en lezingen. Daaromheen is ook van alles te beleven. Ons vind je in de wereld van De digitale dokter waar wij onze APP presenteren!

Voor meer informatie en inschrijven: www.LHVhuisartsendag.nl

Symposium Huisarts – Eigenaar van de toekomst!
E-mail icon Stel een vraag