Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Op zoek naar vacatures of waarnemingen voor doktersassistenten?

Het duurt nog eventjes, maar op donderdag 7 maart is het de Dag van de Doktersassistent. Een dag waarop doktersassistenten in het zonnetje worden gezet. Word jij dit jaar in het zonnetje gezet? Misschien zit je momenteel zonder werk, zou je meer willen werken, of zit je eigenlijk niet zo op je plek bij je huidige werkgever. Laat ons jou dan helpen aan een nieuwe werkplek!

We verwachten in maart extra veel nieuwe vacatures en waarnemingen. In het kader van de Dag van de Doktersassistent roepen wij huisartsenpraktijken namelijk op om hun vacatures voor doktersassistenten uit te zetten bij ons.

Ben jij op zoek naar vacatures of waarnemingen voor doktersassistenten?

Vacatures BKV

Wil je vacatures voor doktersassistenten ontvangen die huisartsen bij BKV uitzetten? Zet dan de vacature-alert aan. Onze ervaren consultants zorgen er persoonlijk voor dat de juiste match wordt gemaakt.

Vacatures Waarneembemiddeling.nl 

Wil je vacatures voor doktersassistenten ontvangen die huisartsen zelf plaatsen op Waarneembemiddeling.nl? Zonder onze tussenkomst? Log dan in op ons platform, geef je wensen door onder ‘beschikbaarheid’ en zet onder ‘berichtinstellingen’ je vacature-alert aan.

Werk jij nu bij een huisartsenpraktijk en zijn jullie op zoek naar nieuwe collega’s?

Kijk op Waarneembemiddeling.nl voor meer informatie. Of stuur een mail naar onze collega Joyce Cathalina. Bij haar kun je ook terecht als je andere wensen hebt. We horen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Dag van de Doktersassistent

Rondom de Dag van de Doktersassistent organiseren we leuke activiteiten. Nieuwsgierig? Volg ons op facebook samen met meer dan 11 duizend doktersassistenten! We zien je daar!

Op zoek naar vacatures of waarnemingen voor doktersassistenten?
E-mail icon Stel een vraag