Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Ruim 65 procent van gebruikers zeer tevreden over de MedWB-app

Afgelopen maand hebben we een tevredenheidsonderzoek gedaan onder MedWB-app gebruikers. We zijn trots op het resultaat, want ruim 65% laat weten zeer tevreden te zijn over de app en functionaliteiten!

Natuurlijk vroegen we hen ook naar verbeterpunten en wensen voor nieuwe toepassingen. Met die input werken we de komende periode aan de verbetering van gebruiksvriendelijkheid en het toevoegen van de top 5 van gewenste toepassingen.


Tips en trics

Wist je dat..

1. je zowel op ‘Publicatiedatum’ als ‘Datum’ kunt sorteren? Ga hiervoor naar ‘Instellingen’, en kies bij ‘Volgorde van waarnemingen’ voor ‘Datum’
. Tip 1

2. de waarnemingen die je ziet in de MedWB-app, zijn gekoppeld aan jouw zoekopdrachten zoals je ze in jouw account hebt opgeslagen? Deze kun je nog niet aanpassen in de app, maar wel inzien. Ga hiervoor naar ‘Home’ en bovenaan kun je klikken op ‘bewaarde zoekopdrachten’.

Tip 2

3. je de frequentie waarop je meldingen ontvangt per zoekopdracht kunt aanpassen? Bij ‘Ontvang meldingen’ kies je voor dagelijks, direct of nooit.
Tip 3

4. het versturen van berichten heel eenvoudig is? Je kunt iemand een bericht sturen, nadat je via de MedWB-app hebt gereageerd op een vacature. Dan komt deze opdrachtgever vanzelf tevoorschijn bij ‘Berichten’.
Tip 4

5. je meer gegevens van de opdrachtgever kunt zien dan op de overzichtspagina staat? Klik de waarneming aan en scroll hiervoor naar beneden.
Tip 5

Gebruik jij de MedWB-app ook met veel plezier? Of heb je nog verbeterpunten? We horen het graag.

Membership van Waarneembemiddeling.nl
E-mail icon Stel een vraag