Waarneembemiddeling.nl
achtergrond afbeelding

Transparantieverklaring

Middels deze verklaring bieden wij transparantie en duidelijkheid over hoe Waarneembemiddeling.nl inkomsten genereert ten behoeve van kostendekkende optimalisatie van het platform met als doel de gebruikers van het platform te voorzien van hooggekwalificeerde dienstverlening.

Wie zijn de oprichters van Waarneembemiddeling.nl?
Waarneembemiddeling.nl is ontwikkeld dóór en vóór huisartsen en de huisartsenzorg. De oprichters en mede-eigenaren van dit platform borgen het gedachtegoed om de dienstverlening van Waarneembemiddeling.nl zo in te blijven inrichten dat dit gemak en ontzorging biedt voor de eerstelijns huisartsgeneeskunde. Niet uitsluitend voor huisartsen, maar ook voor alle collega-zorgprofessionals werkzaam op de huisartsenpost, hagro, HOED of huisartsenpraktijk.

Naast inhoudelijke zorgondersteuning rond inzetbaarheid van zorgprofessionals, is er een mede investeerder gezocht om de continue opschaling van technische innovatie te kunnen bekostigen. Deze investeerder is BKV. BKV is al meer dan twintig jaar een betrouwbare arbeidsmarktbemiddelaar in de gezondheidszorg en is gesprekspartner van onder meer VWS, koepels en vakverenigingen om te luisteren naar de arbeidsmarktvraagstukken in de gezondheidszorg breed en hier passende oplossingen voor te bieden op zowel transparante commerciële als non-commerciële basis. Waarneembemiddeling.nl is als platform autonoom en de gegevens worden als zodanig niet gedeeld of vrijgegeven aan zowel BKV als aan andere externe partijen.

Wat is het doel van Waarneembemiddeling.nl?
Al sinds de oprichting van Waarneembemiddeling.nl is ons doel om een duidelijk overzicht te geven van het aanbod van waarnemingen, zowel kort als langdurige, zodat huisartsen en zorgprofessionals werkzaam binnen de huisartsenzorg de juiste informatie krijgen over het aanbod in Nederland. En vice versa: inzicht geven in het landelijk aanbod van waarnemers en zorgprofessionals die beschikbaar zijn voor werk in de huisartsenzorg. Verrassend simpel en effectief!

We zijn er voor de volledige eerstelijnszorg! Dus ook jouw collega doktersassistente, POH somatiek, POH-GGZ, praktijkondersteuner, triagist, HAIO, student geneeskunde en uiteraard huisarts zelf tref je op het platform. Eén centrale plek om versnippering van vraag en aanbod tegen te gaan. Samen zorg voor de eerstelijn!

Wat is ons verdienmodel?
Members van ons platform betalen een kostendekkende bijdrage om in hun account te kunnen. Met de inkomsten dekt Waarneembemiddeling.nl de kosten van de redactionele controle en andere bedrijfsmatige kosten. Op die manier kunnen we het platform zo actueel mogelijk houden en continue de dienstverlening op basis van wensen en behoefte optimaliseren.

Vindt er een selectie plaats over het aanbod en de vraag op ons platform?
Nee. We willen juist een zo volledig mogelijk overzicht hebben van vraag en aanbod in Nederland. Uiteraard spreekt het voor zich dat dit gericht is op de eerstelijnszorg. Ten aanzien van aanmeldingen op het platform wordt er wel altijd een BIG-check gedaan om te voorkomen dat andere dan gebruikers dan waar het platform voor bedoeld is, zich gaan begeven op dit platform.

Wat is de invloed van farmaceutische bedrijven?
Waarneembemiddeling.nl opereert autonoom en  wordt niet gesponsord door de farmaceutische industrie. Indien een farmaceutische bedrijf een aanbod heeft dat van toegevoegde waarde is voor de gebruiker dan wordt op voorhand getoetst door de actieve huisartsendenktank van Waarneembemiddeling.nl alvorens hier op ingegaan wordt of niet.

Ontwikkelingen op het platform
E-mail icon Stel een vraag